Vacature medewerker proeflokaal OPEN

Vacature medewerker proeflokaal OPEN

Per direct, voor 12-16 uur per week

Wie zijn wij?

OPEN is de informele ontmoetingsplaats van Delft waar taal, cultuur en techniek samenkomen. Dit maken we compleet met ons proeflokaal, horeca die aansluit bij de filosofie van OPEN. Of je nu komt om te lezen, muziek te maken, te dansen, te schilderen of lekker te eten: iedereen is welkom! OPEN is een initiatief van DOK en De VAK, Centrum voor de kunsten.

Over de functie

Voor ons proeflokaal zijn wij op zoek naar flexibele krachten voor het klaarmaken van bestellingen, bedienen en afruimen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het bieden van een gastvrije en educatieve horecaomgeving voor alle cursisten en leden, maar ook voor alle inwoners van Delft.

Jouw ingrediënten

 • ✓ 2 handen uit de mouwen
 • ✓ 1 à 2 eetlepels flexibiliteit
 • ✓ 150 gram enthousiasme
 • ✓ 1 takje eigenwijsheid
 • ✓ 2 stengels gastvrijheid
 • ✓ werkweken in stukjes gesneden
 • ✓ toevoegen van creativiteit naar smaak


Je bent een harde werker die het niet erg vindt de handen vies te maken. Tegelijkertijd weet jij wat netjes en schoon werken is. Je bent fysiek fit, want werken in de horeca is aanpakken (en daar houd jij van!). We zijn nadrukkelijk op zoek naar iemand met horeca-ervaring.

Jij bent verantwoordelijk voor

 • het zetten van koffie, maken van broodjes en andere uitvoerende werkzaamheden;
 • het afruimen en schoonmaken van tafels;
 • bij drukte het uitlopen van bestellingen die aan de counter gedaan zijn;
 • bij grote drukte helpen met het schoonhouden van de keuken en de spoelomgeving

Verder weet je wat je talenten zijn en neem je regie over je inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Beschikbaarheid

We zoeken nieuwe collega’s die één tot twee vaste diensten kunnen draaien op maandag en/of dinsdag 12.00 – 19.00 uur. Je agenda is flexibel genoeg om in overleg bij te springen bij ziekte en (avond)evenementen.

Salaris

Afhankelijk van je profiel is deze functie maximaal gewaardeerd in schaal 3, volgens de CAO van de Openbare Bibliotheek, met een maximale uitloop tot € 2.305,- op basis van een 36-urige werkweek. Verloning verloopt via een payroll-constructie.

Enthousiast?

Kun je je vinden in bovenstaand profiel, heb je ervaring in de horeca en heb je voldoende ruimte in je agenda? Dan ontvangen we graag uiterlijk 9 april 2019 je cv en motivatie via werken@dok.info. Vinden we eerder een geschikte kandidaat, dan sluiten we de vacature mogelijk vroegtijdig.

Algemene vragen kun je stellen via werken@dok.info. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met coördinator Michelle Barendse via m.barendse@dok.info.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld.