eten & drinkenwelkom

We bouwen samen aan een bijzondere plek in Delft waar iedereen welkom is. Waar je jezelf kunt zijn en je kennis maakt of samen bent met anderen. Waar je wordt uitgedaagd om te leren en te groeien. Waar je je laat inspireren en verrassen. Er zijn geen vaste tijden om te lunchen of dineren: de keuken is altijd open.

ons proeflokaal is elke dag open

OPEN is een plek:

waar je samen eet, samen proeft en samen deelt
waar mensen bij elkaar gebracht worden
voor kookworkshops of een proeverij
voor het delen van passie

We willen je leren kennen en weten wat je lekker, leuk en interessant vindt. We zijn er voor jou en zorgen ervoor dat jouw verblijf aangenaam is. Heb je behoefte aan rust, neem dan een kopje koffie of maaltijd mee naar één van de stille plekjes in het gebouw.

collega’s gezocht!

menu

Leer onze passiekoks kennen en ontdek nieuwe samen in het proeflokaal van OPEN. Je kunt kiezen uit de vaste menukaart of uit een dagelijks wisselend gerecht van onze passiekoks. Wordt het indonisch met een twist, Syrisch, mediterraans, Turks of toch carribean vega? Loop binnen en ontdek wat er vandaag op het menu staat. Voor een gerecht van een passiekok betaal je €9.50, voor een kinderportie €6.00. Het is alleen nog maar een kwestie van aanschuiven!

Etenstijd! Ken jij de mediterrane gerechten van passiekok Lida al?

Wat staat er deze week op het menu?

maandag - mediterraans (vega)

door passiekok Madeleine

dinsdag - Hindoestaans (vis)

door passiekok Ashna

woensdag - Italiaans (vega)

door passiekok Lida

donderdag - Amerikaans cayun (veganistisch)

door passiekok Chantal

vrijdag - Indonesisch

door passiekok Rini

proeven en koken met passie

Ons proeflokaal laat onze gasten kennis maken met lokale producten, vertellen de achterliggende verhalen (zoals herkomst, eetcultuur e.d.) en laten de verschillende kookprocessen zien. Het uitgangspunt voor proeflokaal OPEN is dat consumptie niet nadelig mag zijn voor de maatschappij. Hierbij gaan we uit van drie uitgangspunten: reduce, re-use en recycle.

In OPEN verzorgen we activiteiten zoals proeverijen, kookworkshops, lezingen, tentoonstellingen en andere culinaire verrassingen.