OPEN zondag: smooth jazz op 30 juni

OPEN zondag: smooth jazz op 30 juni

Geniet tijdens deze jazzy OPEN zondag weer van heerlijke live muziek! Ooit in donkere, rokerige kelders, maar zondag 30 juni is het gewoon overdags genieten van jazz in allerlei varianten op ons eigen OPEN podium. John Coltrane, Thelonious Monk en Miles Davis tikken zachtjes en goedkeurend een voetje mee wanneer de jazzcats van De VAK en DOK ons trakteren op hun beste performance. Liever meer weten over de Nederlandse jazzscene of aan de slag? Volg een lezing of doe mee aan een workshop!

Programma podium

14.00 uur: Jazzens – Ed Baatsen

14.30 uur: 3-0-0-6 – Michael Samson Groep

15.15 uur: T.O.B.D. – Rob Winkel trio

15.45 uur: Iris’ koor & T.O.B.D. – Iris van der Made

16.15 uur: Jazz & Beyond – Ed Baatsen

17.00 uur: Afterparty

Lezing: Luisteren naar Jazz

14.00 - 15.00 uur en 16.00-17.00 uur | studio 1.9 | alle leeftijden

Een lezing van Gerhard ten Hoopen over de beleving van Jazzmuziek. Hoe is jazz ontstaan, welke stromingen zijn er en hoe heeft het zich ontwikkeld? Ook de Nederlandse jazzscene komt ruimschoots aan bod. wees op tijd want er is beperkt plek

Workshop: Maak je eigen muziekinstrument

14.00 - 17.00 uur | schildersatelier bij het Leescafe, studio 1.7 | vanaf 6 jaar

Hoe maak je zelf heel makkelijk een instrument? Wist je dat je daar helemaal geen bijzondere materialen voor nodig hebt? Kom langs bij deze inloopworkshop en maak je eigen muziekinstrument!

En…

natuurlijk kun je tussendoor terecht voor jouw favoriete boek, tijdschrift of krant of voor een heerlijke koffie of lunch in het proeflokaal van OPEN!

OPEN zondag

OPEN is elke laatste zondag van de maand geopend van 13.00 - 18.00 uur. Op deze laatste zondagen verrassen DOK en De VAK je met een aansprekend programma in OPEN aan het Vesteplein. Kun je niet op zondag 30 juni? Markeer dan zondag 28 juli alvast in je agenda!