OPEN zondag: hot! hot! op 28 juli

OPEN zondag: hot! hot! op 28 juli

In Nederland weet je het nooit met het weer, maar op 28 juli halen we bij OPEN de zon naar binnen! We hebben alle ingredi├źnten in huis voor een zomerse zondag.

2 x lekkere live muziek

Als je de Delftse band Andere Koek kent, dan weet je dat ze gepeperde en aanstekelijke ska-punk spelen. Ze komen jullie deze OPEN zondag opzwepen in ons proeflokaal vanaf 16.00 tot 17.00 uur. Dat wordt stuiteren en zweten.

Voorafgaand aan Andere Koek staat Port of Call paraat, tussen 14.00 en 14.45 naar eigen zeggen zijn ze mede ge├»nspireerd door toiletpapier met quotes van Shakespeare erop, dat belooft interessant te worden.

workshop danslinten maken

Wil je een keer iets anders op de dansvloer, ga dan even langs bij de workshop danslinten maken. Extra leuk voor de jongere OPEN bezoekers. Wij zorgen voor coole materialen en jij mag er een vrolijke slinger van maken. Daarna ga je natuurlijk je beste dansmoves laten zien!

afkoelen

In het proeflokaal kun je vandaag afkoelen met ijs of een frisse Aperol Spritz. Een mooie afsluiter van een zomerse middag. Klinkt dat allemaal veel te actief? Dan kun je natuurlijk ook gewoon alleen je boeken en tijdschriften komen halen of inleveren.

OPEN zondag

OPEN is elke laatste zondag van de maand geopend van 13.00 - 18.00 uur. Op deze laatste zondagen verrassen DOK en De VAK je met een aansprekend programma in OPEN aan het Vesteplein. Kun je niet op zondag 28 juli? Zet dan alvast zondag 31 augustus in je agenda!