open lesweken bij De VAK

open lesweken bij De VAK

De VAK start cursusjaar met open lesweken

Ben je benieuwd wat je er allemaal bij De VAK te leren en beleven valt in het nieuwe cursusjaar? Kom dan langs bij de open lesweken, vanaf 2 september tot en met 14 september kun je open lessen of proeflessen volgen.

keuzestress?

Wat gaat het worden, ballet of een theatercursus? Wil je een instrument leren bespelen of de fijne kneepjes van het schildersvak onder de knie krijgen? Maak een keuze uit de verschillende afdelingen: beeldende kunst, dans, theater, body&mind, schrijven, muziek. Kijk op de website voor het rooster, er zijn open lessen vanaf 2 tot en met 7 september en proeflessen van 9 tot en met 14 september.

nieuw bij De VAK zijn Body & Mind lessen

De VAK biedt naast de oude vertrouwde lessen ook een nieuwe categorie cursussen aan: Body & Mind. Neem de tijd voor lichaam en geest met cursussen zoals Tai Chi en Qi Gong. Of probeer een Pilates Based Workout waarin aandacht voor je lichaamshouding centraal staat, daarmee verbeter je bijvoorbeeld je dansvaardigheden. Kortom er valt genoeg te kiezen en ontdekken tijdens deze eerste twee weken, veel plezier!

vak-delft.nl/vaktualiteiten/vaknieuws/26-08-2019/openlesweken